Fritidsteder - varierte tilbud av opplevelser!

Våre fritids boliger

Farsjø opplevelser:

Senterert ligger ved farsjøvassdraget i Kragerø kommune og er tilrettelagt for opplevelser på land og i sjø. I dag blir senteret mest brukt til undervisningen vi gjennomfører, men det kan også brukes i forbindelse med andre oppdrag.

Senteret er tilrettelagt for funksjonshemmede og byr på en rekke aktiviteter: verksted, hinderløyper, kano, kajakkpadling og fint lokalmiljø til ulike turer på sykkel eller til fots. Abcent disponerer også båter som blir brukt til opplevelser i maritimt miljø. Vi har personell med nautisk kompetanse og har derfor mye utflukter i undervisning som følge av dette.

 

Olympiahytta i Trysil:

Olympiahytta er en av våre samarbeidspartner for opplevelser i skog og fjell. Stedet er tilrettelagt for mange brukere og aktiviteter er ski, slalom, brett, hundekjøring og ridning i et fredelig miljø uten urbane påvirkninger.  

 

LOFOTEN / VESTERÅLEN

Raftsundet vår samarbeidspartner for sjø og fiskeopplevelser, med enklere fjellturer. Området er et av de vakreste i Norge og byr på uante muligheter iht. fritidsmuligheter. Stedet har båt og bil tilgjengelig. Hytten er moderne og på ca. 70 kvm og 3 soverom.