Praktisk bistand

praktisk bistand - her gjennomføring av handletur

Abcent tilbyr praktisk bistand i en rekke kommuner. Praktisk bistand en type tjeneste der våre medarbeidere reiser hjem til brukerne og utfører ulike oppgaver som brukeren selv synes er vanskelig å gjennomføre. Dette er altså en støtteordning som skal bidra til at eldre får oppfølgingen de trenger for å klare seg selv. Typiske oppgaver vi gjennomfører er husvask, handleturer eller bare så enkelt som å være en samtalepartner.

Noe som er viktig for oss i abcent når vi skal komme hjem til brukerne å utføre ulike oppgaver er at de føler seg trygge og at oppgavene utføres grundig. Vi ønsker derfor et samarbeid med brukeren, der de får være med å velge ut hvem de ønsker til å utføre oppgavene. Dette er noe vi mener bidrar til å skape en trygghet for brukerne. Vi har også jevnlige samtaler med bruker og pårørende som sikrer at de er fornøyde med oppgavene som skal utføres.

Flere og flere får vedtak på bistand i hjemmet via kommunen. Dette gjelder spesielle oppgaver som brukerne trenger hjelp til å gjennomføre. Dersom dette gjelder deg, og du lurer på om vi kan utfører denne oppgaven kan du se om du finner din kommune i listen nedenfor. Listen inneholder en oversikt over alle kommunene vi har tjenestekonsesjon i. Det at vi har tjenestekonsesjon betyr at vi har blitt kalitetstestet av kommunen og får lov til å levere disse tjenestene.

Dersom du ikke har fått innvilget et vedtak fra kommunen, har vi fortsatt mulighet til å hjelpe deg. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Så finner vi en løsning som passer for deg.

Vi har tjenestekonsesjon til praktisk bistand i disse kommunene:

Kristiansand kommune, Aurskog-Høland kommune, Enebakk kommune, Fet kommune, Nittedal kommune, Sørum kommune

Ønsker du mer informasjon er fint om du tar kontakt under fanen Kontakt oss