Har du et ønske om å jobbe hos oss vil du finne våre ledige stillinger her. Vi legger ut stillinger til alle mulige oppdrag ut i fra hva som er nødvendig av personell for øyeblikket. Det er også anledning til å sende inn en åpen søknad for alle som har et ønske om å jobbe hos oss, disse vil bli vurdert forløpende. 

Ledige stillinger:

Personlig assistent søkes til gutt på 10 år

Vil du være med på å gi et barn et godt og aktivt liv ut fra hans forutsetninger? Vi ser etter ærlige og stabile personlig assistent til vår 10 år gamle gutt. Han er en glad og aktiv gutt med sammensatte vansker. Du må være glad i barn, være fleksibel, ansvarsbevisst, sosial, med på det som skjer, takle utfordringer og ha god fysisk form, da jobben kan innebære løft og aktiviteter som krever at du holder følge med barnet.

Jobben består i å assistere barnet med alle daglige gjøremål og aktiviteter som lek, bleieskift, spising, svømming, ridning, matlaging og turgåing. Han trenger også hjelp med kommunikasjon, sosialt samspill med søsken, helserelaterte oppgaver og enkle praktiske gjøremål.

Arbeidstiden din vil være ettermiddag, kveld, natt og helg. Arbeidet vil gi relevant erfaring for vernepleier, sykepleier, lærer og lignende utdanninger. Det er både hund og katt i huset. Du må ha gode muntlig norskspråklige eller tegnspråklige ferdigheter og mestre enkel matematikk. Ut fra arbeidets art oppfordres menn til å søke. Det er en fordel med kunnskap om eller interesse for tegnspråk. Utdanning er ingen forutsetning, nødvendig opplæring vil bli gitt. Du vil jobbe i et team, der man er to på jobb samtidig med unntak av natt.

Søknad og CV registreres i Recman:

Trykk her!

Søknadsfrist: 21.06.2019

Kontaktperson:

Bjørk Kehlet 

Mail: bjorkkeh@gmail.com

tlf: +47 976 18 243

BPA assistent

Abcent søker etter hvilende nattvakt i BPA ordning i Porsgrunn.

Arbeidet innebærer praktisk og personlig assistanse til ei ung dame med variabel fysisk funksjonsevne, men dårlig verbalspråk.

Oppgaver er ivaretagelse for bruker i tillegg til våken nattvakt.

Du må ha et brennende engasjement, og du må ikke være redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du må ha godt humør. Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med bistandsmottaker. Du må være åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull.

Dokumentasjon etter gjeldende lovverk er også en av oppgavene.

Egnethet og kjemi vil være avgjørende.

 

Du må ha følgende kvalifikasjoner:

• Initiativrik og løsningsorientert med arbeidskapasitet

• Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter

• Evner å motivere og engasjere

• Plettfri vandel

• God orden og tilretteleggingsevne

• Fleksibel og arbeidsvillig, et «ja» menneske, trives med utfordringer og endringsarbeid

• God helse og være stabil

• Godt humør og evne til å beholde roen i stressende situasjoner.

• Kunne jobbe selvstendig og i team, strukturert og målrettet.

• Optimistisk og positiv

• Ærlig og redelig

 

Ta gjerne kontakt med arbeidsleder Trine Eriksen tlf: 934 43 455 for å høre mer om stillingen.

Brukerstyrt personlig assistanse sørger for at mennesker med forskjellige funksjonsvariasjoner får frihet til å leve sitt liv etter eget ønske. BPA er et likestillingsverktøy.

Søknad og CV registreres i Recman:

Trykk her!

Søknadsfrist 1.6.2019

Åge Frisak

Telefon: 971 69 205

Epost: age@abcent.no

Åpen søknad:

Vi har et løpende behov for mennesker til våre oppdrag. Enten som assistent i et BPA oppdrag, en avlaster eller en ledsager. Behovet vil variere i løpet av året og vi tar i mot søknader og vil vurdere behovet løpende. 

Kompetanse vi trenger er:

  • Vernepleiere
  • Sykepleier
  • Ergoterapeut

evt. annen relevant høyskoleutdannelse. 

Det er også noen oppdrag som ikke krever formell kompetanse, mener du derfor at du er den personen vi leter etter kan du selvfølgelig også sende inn en søknad.

Søknad og CV registreres i Recman:

Trykk her!

 

Kontaktperson:

Åge frisak

age@abcent.no 

Tlf: +47 971 692 05