fbpx
172228356_2937557926460022_2345575265613776564_n

Overlevering av stafettpinnen

Det er 10 år siden Abcent AS ble startet av Åge Frisak og Olav E. Olsen for å levere de tjenestene til kommunene som vi gjør i dag. De siste årene har vi hatt en formidabel innsats og vekst. med særdeles gode ansatte som har stått på døgnet rundt for å komme dit vi er i dag.

I løpet av april vil vi telle over 130 ansatte i store og små stillinger som jobber med enten BPA, Helse, Omsorg, Kompetanse eller Barnevern.

Vi vokser i Agder (Arendal) og vi gjør det samme i Grenlandsregionen. Vår plan fremover er å levere Abcent sine tjenester i flere deler av landet, med god kvalitet og godt samarbeid med kommuner, tjenestemottakere og ansatte.

Covid 19 får vi ikke gjort så mye med, men i det store og hele har vi klart oss ganske bra. Med klokskap og omtanke fra ansatte og arbeidsledere har vi unngått smitte. Da får vi håpe det bare er «en bakke» igjen og at vi kan pleie mer nærkontakt om kort tid.

Den 1. april gjør vi et udramatisk og lenge planlagt lederskif- te i Abcent. Olav overtar rollen som Daglig leder og Åge tar ansvaret for avdeling Kompetanse i organisasjonen. Begge vil fremdeles være helt sentrale i ledelsen og ”business as usual” vil være et dekkende ord for tiden fremover.

Del:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.