fbpx

Følgetjenester


Det kan være godt å ha med seg noen både for det sosiale og det praktiske. Dagene kan bli lange og ensformige om man ikke kommer seg ut av og til. Vi blir gjerne med deg til tannlege, lege, sykehus etc. og følger gjerne opp avtaler med disse videre
Kanskje du er en pårørende som trenger avlastning? Frisk luft og trivelige sanseinntrykk er godt for både kropp og sjel. Vi kan dra på kafè, ta en kjøretur, alt etter hva du ønsker selv.

Viktig at du føler deg trygg

Vi kan dra på kafè, ta en kjøretur, galleri- runde, shopping eller hva du måtte ønske. Vi følger deg på konserter, kino eller arrangementer av alle slag. Korte turer i nærmiljøet eller lengre reiser over flere dager.

Vi blir med deg på handlerunden. Hjelper deg med innkjøp av det du måtte ha behov for. Klær, kolonialvarer, bursdagpresang til barnebarnet eller ting du trenger til hjemmet.
«Følgehjelp er en tjeneste som hjelper kunden med å komme til sine avtaler. Med sin faste kontaktperson skaper dette trygghet og forutsigbarhet.»

Alle medlemmer av Skien boligbyggelag får 10% rabatt hos oss i 6 måneder ved kjøp av tjenester. Dette gjelder alle nye kunder hos oss.

Kontakt

Inger
Inger Bråthen

Snarveier