fbpx

ServicetjenesterVi fikser det du trenger å få gjort der du bor. Om du bor i din private bolig, sameie eller i borettslag, spiller ingen rolle. Vi er behjelpelige med hagearbeid, vedlikehold, reparasjoner, eller det du føler du skulle ha gjort for “lenge siden”.

Hage og uteområder

Bagateller for noen, men ikke for alle. Det krevet mye å holde hage og gårdsplass i stell året rundt. Når vinteren tar oss med storm står vi klare med snøfreseren, når våren titter frem jubler vi entusiastisk ved blomsterbedet og når gresset har grodd seg litt for langt så drar vi gledelig ut gressklipperen. Trenger du beskjæring av pæretreet eller hekken så ordner vi det også. Du bestemmer selv hva du trenger hjelp til. Ingenting er for lite og ingenting er for stort.

Vedlikehold og reparasjoner

Mye må sjekkes og holdes vedlike i løpet av året. Nye møbler skal skrues sammen og gamle ting må ut. Vi tar sjekken i takrenner, rydder & kjører søppel og bytter lyspærer. Døra som er for trang, skjeve skapdører, gjerdet som må fikses, eller plattingen som trenger en oppfriskning med olje eller beis. IPad eller DAB radio som ikke virker? Vi kan fikse det meste!

Viktig at du føler deg trygg

For deg som skal ha hjelp i egent hjem har vi alltid et uforpliktende gratis første møte. Der vi finner mennesker som passer godt overens med den som skal ivaretas og avtaler hvilke oppgaver vi skal gjøre. Vi finner en fast person som kommer hver gang, og ved ferieavvikling vil det aldri komme ukjente mennesker fra oss på døra uten at dette er avtalt en god stund i forveien.
Alle medlemmer av Skien boligbyggelag får 10% rabatt hos oss i 6 måneder ved kjøp av tjenester. Dette gjelder alle nye kunder hos oss.

Kontakt

Inger
Inger Bråthen

Snarveier