Foredraget "Du er god nok!" inneholder en sterk og lærerik historie om mobbing, spiseforstyrrelser og fysiske/psykiske overgrep. 

Mari-Ann leder prosjekt "Du er god nok!" som hun startet i 2017. Hun er utdannet og sertifisert mental coach, og arbeider til daglig som ledsager og miljøarbeider for barn og ungdom med ulike utfordringer og behov.

Hun har personlig og yrkesrelatert erfaring med mobbing, spiseforstyrrelser og fysiske/psykiske overgrep, og bruker sin historie for å bidra til økt forståelse om temaene. 
Hun brenner for å vise og lære barn og ungdom at de er gode nok akkurat slik de er. 

Mobbing og utestengelse er tema det snakkes mye om både i skoleverket og i media. Konsekvensene av mobbing er derimot lite belyst. Ved å snakke om konsekvensene har vi mulighet til å skape mer forståelse og åpenhet.

Mobbing og hat-meldinger kan sammenlignes med små doser gift. Små enkeltdoser gjør tilsynelatende ingen skade, men på et tidspunkt virker denne giften og trenger inn i hjertet. Det kan gi fatale konsekvenser. 

I foredraget får vi innsyn i lærdommer og erfaringer om sexpress, mobbing, selvbilde, selvmord, spiseforstyrrelser, ordets makt og ikke minst ansvar for eget liv.

Til tross for alvorlige tema er dette et foredrag med humor, varme og inspirasjon.

 

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

"Fikk enorm respekt for Mari-Ann. Meget sjokkerende å høre hva hun hadde gjennomgått." - Bjørn Hjalmar
"Tøff historie fra ei fantastisk dame. Et utrolig pågangsmot tiltross for opplevelser både barn, unge og voksne bør være foruten. Et foredrag jeg aldri kommer til å glemme <3 " - Trude
"Ærlig og sterkt foredrag som treffer tilhørerne midt i hjertet. kan gi styrke og mot til å søke hjelp <3 " - Margrethe
"Motiverende og noe som helt klart kom fra hjertet. Alle får klar beskjed om at man har ansvar selv for hvordan man har det, selv om det ikke nødvendigvis er din feil det som skjer med deg."- Thor Martin
"Ga meg mer forståelse. Sterk historie." - Kaisa

Coaching, gruppe- eller enkeltsamtaler:

Foredragsholder Mari-Ann er utdannet og sertifisert mental coach. Mange kan ha behov for å snakke etter et slikt foredrag da det kan berøre såre punkt hos lytterne. Mari-Ann kan derfor være tilgjengelig for de som ønsker i etterkant av foredragene. Det kan gjennomføres enkeltsamtaler, gruppesamtaler eller coaching etter ønske og behov. 

Du er god nok!

Trenger du mer informasjon om foredraget eller ønsker du å bestille foredrag?

Kontakt Mari-Ann på telefon: +47 971 20 924 eller på e-post: mari-ann.helliksen@outlook.com